TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 09. 03. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Alkeska

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1842
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Stob skupiny

Alkeska

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Když hledám motivaci ... aneb deníček uplakánek

21. 10. 2014

Tak je to tu, opět se vracím. Ne, že bych přibírala neuvěřitelným tempem, ale čokoládka k čokoládce dělá své. A co za tím je? Nahrazování všeho čokoládou. Někdy mám pocit, že nic kolem mne nefunguje jak jsem si vysnila a je velmi těžké se s tím smířit. Je mi z toho smutno. Někdy cítím, že lidé kolem mne žijí život jaký jsem chtěla já. Vím, je to blbost, ale bohužel hlava to vidí jinak.

Ach jo. Dva běhy jsem si zde už zrušila, protože s těma tabulkama čokolády to nemělo vůbec žádný význam. V pondělí jsem si rozjela nový a řekla jsem si, že to prostě dám (teď si to tak moc nemyslím :(, ale nechávám to otevřené).

Co hraje proti:
1. jsem již nejakou dobou nachlazená a ne a ne se z toho dostat
2. tím pádem jsem hodně zavřená doma a každý den je jeden jako druhý - nudný, plný úklízení, stupidních Tv pořadů, virtuální komunikace ...
3. nehovorný upracovaný vyčerpaný manžel, momentálně taky nachlazený (a jak je známo rýmečka je nejhorší mužská nemoc, ženy pochopí)
4. sestra, která pořád něco podniká - víkend na voucher tam, večeře tam, kulečník tam, hospůdky, ... přitom je nezaměstnaná a staví s přítelem barák (hlava mi to nebere a a bych to správně pojmenovala závidím ji, ano závidím, tu akčnost v partnerství asi nejvíce)
5. už mi nejspíše na všechno dochází energie :(  a není kde brát

Co hraje pro:
1. moje úžasná dcerka - pro ni bych chtěla být krásná, pohyblivá a cítit se dobře fyzicky i psychicky

Možná se časem objeví i další, ale teď tady mne nic nenapadá, už jsem asi ukamenovaná věčnou snahou být pozitivní, plná energie - vždy to narazí na lhostejnost

Od pondělí jsem opět rozjela stepper a večerní domácí cvičení a začala zapisovat jídelníček, uvidím jak to bude dál. Zatím jsem tabulce čokolády odolala.

....

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 10. 2014 13:53
Ať se daří!
23. 10. 2014 09:02
Drž se, já ti fandím!!!
23. 10. 2014 08:59
Tak vzhůru dolů!
23. 10. 2014 07:04
At se daří !!!!
22. 10. 2014 20:14
Hodně úspěchů! Určitě se ti to nyní podaří. Nachlazení odezní a bude líp. Taky mám momentálně období nachlazení. Takže semaforky nejsou perfektní. Přesto mám dole zase skoro kilo. Asi proto, že jím po malých dávkách. Když mi moc nechutná... Držím palečky!
22. 10. 2014 08:09
Máš nejkrásnější motivaci, jaká může být. Tak s chutí do toho, děláš to pro sebe. Kousek čokolády je někdy taky třeba. Člověk se musí i odměňovat.
22. 10. 2014 06:43
I čokoláda je občas potřeba, co kupuji vysokoprocentní tak jí sním o hodně míň. Ona je i drahá, takže nepřipadá v úvahu abych ji kupovala moc.
Myslím si, že pokud změna má být cestou a má být trvalá tak musí vycházet z člověka, já se chci změnit pro sebe. Kvůli někomu je fajn dodatečná motivace, ale hlavní by měla vycházet z nitra. Hodně štěstí :-).
21. 10. 2014 22:59
Jasně že to dáš!!! Čokoláda je fakt asi berlička, když na tebe přijde splín, to ty víš. Zkus vymyslet nějakou změnu, oživení v těch nudných dnech, na kterou by ses těšila(kafe s kamarádkou, cvičení mimo domov, kurz keramiky, nějaká aktivita s dcerkou-plavání s dětmi ap......).Moc ti přeji, aby ses brzy uzdravila, to je pak všechno veselejší!
21. 10. 2014 22:50
Poslední odstavec ukazuje, že se vše zlepšuje a pustila jste se do boje. Přeji, ať se z toho nachlazení dostanete - hned bude lepší nálada. Vaše dcerka je dobrý důvod, ale určitě se zamyslete nad dalšími...vy sama, vaše zdraví, další dítě..:-) A navrhuji - co někdy vyrazit společně se sestrou na víkendový pobyt (pokud tedy seženete hlídání na víkend).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři