TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

TerezaBenickova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 48
Celkem: 1470
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

TerezaBenickova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Bude mobilní aplikace Sebekoučink Hit

15. 08. 2017

Program Sebekoučink není pro většinu z vás žádnou novinkou. Pro některé je navíc, jak pevně věříme, i dobrým pomocníkem při sestavování zdravého a vyváženého jídelníčku. A takový pomocník by tu pro vás přeci měl být vždy, když potřebujete jeho chytré rady. Ne každý však stráví většinu svého pracovního (a o to méně toho volného) dne za obrazovkou počítače, což může průběžné zapisování jídelníčku ztěžovat. V době chytrých telefonů je pak jasnou volbou mobilní aplikace, díky které byste veškeré vyhledávání, počítání a zapisování měli jednoduše stále při ruce.

A my si to stoprocentně uvědomujeme. Proto jsme se do vývoje takové aplikace k programu Sebekoučink před nějakým časem pustili!smiley

 

Tedy samozřejmě ne sami. Za vývojem aplikace stojí z velké části zručný programátor a šikovný grafik, dále mnoho a mnoho hodin vymýšlení, testování a (zdánlivě závěrečných) úprav, a také energie celého našeho týmu. Jednoduše řečeno – není to žádná brnkačka.

A tak, aby nám to šlo lépe a především rychleji od ruky, a aby výsledek stál opravdu za to, rozhodli jsme se vytvořit projekt v rámci crowdfundingové platformy HitHit, kde můžete vývoj mobilní aplikace podpořit svým příspěvkem.

Platforma HitHit funguje na principu „něco za něco“. A tak se nemusíte bát, že vám příspěvek přinese „pouze“ dobrý pocit. Připravili jsme pro vás totiž odměny za vaši podporu. A to nejen tak ledajaké. Stálo nás to dva týmové brainstormingy, ale odměny jsou, alespoň podle mého názoru, velmi rozmanité a zajímavé. A my doufáme, že pokud vás náš projekt na vývoj mobilní aplikace osloví, osloví vás i některá z odměn.

A že je z čeho vybírat! Kromě toho, že si přímo v rámci projektu můžeme předplatit svůj cyklus Sebekoučinku společně s chystanou mobilní aplikací, můžete za menší příspěvek získat i pohlednici se zdravým receptem a věnováním od Ivy Málkové, nebo rovnou naši knižní novinku Já zhubnu, zdravě a natrvalo s podpisy a věnováním od celého autorského tria.

Připravené však máme i velmi osobní odměny. Protože co může být osobnější nežli společná snídaně s celým naším týmem nebo privátní lekce tenisu a večeře! S kým? To zjistíte na stránkách projektu.smiley

Méně osobní, ale rozhodně velmi cenná (především pro skalní příznivce) je pak možnost získat jako odměnu vstup do programu Sebekoučink, a to na celý život. Aby už vám nikdy neunikl ani kilojoul.

Mým osobním favoritem je ale možnost účastnit se natáčení jednoho z našich videoreceptů. Díky této odměně se budete moci podívat, jak to při takovém natáčení vypadá za scénou, a dokonce si i vyzkoušet, jaké to je být přímo v centru dění – tedy být těmi rukami, které míchají a krájejí, až nakonec vykouzlí nějakou tu zdravou dobrotu. A to je zážitek, který se jen tak nezapomíná, co myslíte?

Pokud vás některá z odměn zaujala, získat ji můžete přímo zde. Děkujeme!

Závěrem bych chtěla říct, že si skutečně velmi vážíme toho, že Sebekoučink má své stálé uživatele. Ještě více nás pak těší všechny pozitivní ohlasy a zkušenosti, které s programem máte, a o které se s námi dělíte. Touto cestou bych také chtěla poděkovat všem přispěvatelům, kteří se již do projektu zapojili a podpořili nás. Moc to pro nás znamená a věříme, že chystaná mobilní aplikace, která vznikne i díky vám, bude znamenat velký přínos a že vám práci s programem výrazně usnadní i zpříjemní.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 01. 2018 21:34
Zatím jsem z aplikace velmi zklamaná...přijde mi jako by byla na úplném začátku.
15. 08. 2017 23:09
Myslím, že to je opravdu moderní a nápadité řešení jak získat finanční prostředky.
15. 08. 2017 21:04
Snad se všechno podaří jak má, aplikace by byla opravdu užitečná.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři