TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

TerezaBenickova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 48
Celkem: 1470
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

TerezaBenickova

Jak psát blog?

Je to tady!

27. 02. 2018

Možná by se hodilo dodat „konečně“. Víme totiž, jak dlouho už tuto novinku mnozí z vás očekávají.

A o co jde? Samozřejmě, že o nic jiného, než o mobilní aplikaci k programu Sebekoučink, kterou jsme aktuálně dokončili a vypustili do světa.

Vytvoření mobilní aplikace je bezesporu velkým, ale rozhodně ne jediným, krokem ve zdokonalování programu, který mnozí z vás důvěrně znají a který už pomohl svým uživatelům zhubnout více než 130 000 kg (tohle číslo mě asi nikdy nepřestane fascinovat). Za to, že se nakonec povedlo uvést tuto, v dnešní době už nezbytnou, pomůcku do provozu, vděčíme samozřejmě velice i všem, kteří na její vývoj přispěli v rámci sbírky na crowdfundingové platformě Hit hit. Stejně tak ale můžeme poděkovat i všem uživatelům Sebekoučinku, kteří jsou tomuto programu věrní a kteří jsou tím podnětem, nebo lépe řečeno hnacím motorem, všech změn (doufejme, že pouze k lepšímu), které v rámci programu uskutečňujeme.

Vy jste ale jistě více, než na můj (klasicky) rozvleklý úvod, zvědaví na to, co vám nová možnost využívat mobilní aplikaci Sebekoučink přinese a jak to vlastně celé funguje. Takže si nyní dáme takového miniprůvodce. :-)

Mobilní aplikaci Sebekoučink si může do svého mobilního zařízení stáhnout každý zcela volně. Možnost jejího plného užívání je ale podmíněna tím, že máte v rámci svého účtu na STOBklubu aktivovaný některý z cyklů Nového Sebekoučinku. Bez aktivovaného a zaplaceného cyklu budete moci v rámci mobilní aplikace využívat pouze Databázi potravin (ačkoliv i ta jistě občas přijde vhod :-) ).

Mobilní aplikace je synchronizovaná s desktopovou verzí programu – tedy, co zapíšete na počítači, ukáže se vám na mobilu a naopak. V rámci MA Sebekoučinku pak můžete využívat nejenom zapisování jídelníčku v sekci Jídlokoučink, ale i zapisování pohybu v sekci Fitkoučink. Ačkoliv mobilní aplikace zatím není, co se týče množství funkcí, zcela plnohodnotnou verzí programu Sebekoučink, můžete si být jistí, že na jejím postupném obohacování a zlepšování budeme pracovat. :-)

Výhody mobilní aplikace snad ani není třeba zdůrazňovat, ale i přesto… Hlavní výhodou je samozřejmě fakt, že budete moci zapsat a zkontrolovat svůj jídelníček kdekoliv a kdykoliv, kdy s vámi bude i váš mobilní telefon. Na výletě s rodinou, během hektického pracovního dne plného přemisťování z místa na místo, nebo třeba ještě přímo v restauraci (tam bychom ale spíše kopali za to, mobil na chviličku odložit a užít si v klidu každé sousto).

Jak již bylo řečeno, mobilní aplikace je od dnešního dne volně dostupná a můžete se tedy pustit do jejího užívání!

A nyní velká prosba na vás, uživatele Sebekoučinku. Ačkoliv jsme mobilní aplikaci v našem stobáckém týmu podrobili důkladné několikaměsíční kontrole (a někteří z nás… ehm, rozhodně nechci jmenovat… třeba zjistili, že jejich jídelníček je samý sacharid a žádná bílkovina… ups), není vyloučené, že se její plné spuštění neobejde bez zádrhelů. Proto bychom ty z vás, kteří už si na mobilní aplikaci brousí zuby (a možná už jim nyní pomalu nabíhá stahování na mobilu), poprosili, abyste nešetřili kritikou a pokud narazíte na nějakou chybu ve fungování mobilní aplikace (tedy na funkci, která už v rámci MA je, ale jaksi „nefunguje“), abyste se s námi podělili – třeba v komentáři pod tímto blogem. :-) Možná se to nestává často, ale v tomto případě budeme za každou výtku, kterou budeme moci opravit, velmi vděční.

Takže to je za nás asi vše. Nyní už vám nemůžeme nic než popřát, ať vám mobilní aplikace programu Sebekoučink přinese vytoužené výsledky a ať je pro vás její užívání příjemné a snadné.

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 04. 2018 21:43
Vyzkouším
31. 03. 2018 15:47
Přímý odkaz na aplikaci na úvodní stránce by nebyl na škodu.
19. 03. 2018 06:10
Zatím nemám tak moderní mobil.
06. 03. 2018 20:09
tak pro můj blbý mobil španělská vesnice, ale pokroku fandím
06. 03. 2018 20:06
jupíííí...:-) už jsem přihlášená!
27. 02. 2018 21:01
To je skvělé, už jsem se přihlásila a uvidím zítra jestli bude mobil fungovat :-) Díky!!!
27. 02. 2018 13:43
To je supr. Ale mám rozjetý neplacený Sebeoučink, který nechci rušit (74 % cesty k váze splněno), tak už se těším na další cyklus, který si předplatím a vyzkouším i mobilní aplikaci.
27. 02. 2018 09:33
Gratuluji, zatím ho využívat nebudu,ale po dobu dovolených se určitě na to mrknu.
27. 02. 2018 06:46
To je fajn že už se to spustilo, zvážím jestli se mi chce do mobilní apky jít. Chodím na stránky běžně z mobilu, nevím jestli apka něco ulehčí, zase by jsem si musle zvykat na nové prostředí ....
26. 02. 2018 22:22
To je dobře, že už je na světě:-)
26. 02. 2018 20:41
Mám staženo a vyzkoušeno, zatím se mi aplikace líbí....
26. 02. 2018 16:47
Chytrý mobil je na mě moc chytrý, takže bohužel nevyužiju , ale jistě je to přínos a zjednodušení pro mnoho uživatelů.
26. 02. 2018 14:38
V mobilu si oteviram sebekou.na strankach stobu,ale tohle bude urcite lepší.Děkuji Monika

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři