TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Evropský den obezity

20. 05. 2017

Sobota 20. května patřila Evropskému dni obezity, který si připomínáme i v České republice. EDO (European day of obesity) je nezávislá celoevropská iniciativa, jejímž cílem je podpořit jak odborníky, tak samotné hubnoucí k aktivnímu přístupu k zvládání problému nadváhy a obezity. 

Jsme moc rádi, že právě STOBklub je v této iniciativě v České republice nejaktivnější a jeho aktivity jsou ceněny jak Obezitologickou společností u nás, tak i po Evropě.

V nedávné době byl založen také spolek - s názvem STOBklub, podpora lidí s nadváhou a obezitou z.s.. Brzy se objeví na stránkách STOBklubu, které budou v novém kabátku, i sekce této  organizace, kde budeme informovat o aktivitách spolku, aktualitách týkajících se nadváhy a obezity a samozřejmě také podporovat vás všechny, ať už ke zdravému hubnutí nebo udržení váhy. A kdo bude tvůrcem aktivit tohoto spolku? Samozřejmě i vy. Ceníme si toho, jak jste na STOBklubu aktivní a budeme moc rádi, když se někteří z vás aktivně zapojí do činností spolku a stanou se třeba i členy výboru. Prosím, napište na e-mail malkova@stob.cz, kdo byste měl zájem se ve svém volném čase podílet na činnostech spolku (psát zajímavé články, vyřizovat administrativní záležitosti, navazovat kontakt s dalšími organizacemi sdružujícími lidi, kteří mají nějaký  společný cíl – spolupracujeme například s Mammahelp, ale i s evropskými organizacemi, vymýšlet aktivity, jak se z virtuálního světa setkávat i osobně a samozřejmě i další činnosti, které by vedly k podpoře lidí s nadváhou a obezitou).

A čím STOBklub přispěl k Evropskému dni obezity?
Především projektem Prožij rok zdravě – ale o tom podrobněji v jiném blogu.

K evropskému dni obezity nám počitadlo aktivit ukázalo, že aktivně zapojení účastníci  ušli od ledna celkem 13 540 km, na kole ujeli 6 240 km a procvičili 1 200 hodin.  Tak  vytrvejte a popřejme si, ať nám čísla na počitadle naskakují co nejvíce. Ať je to jak je to, pomocí internetu se můžeme hodně podporovat, ale radostně ušlé kroky jsou na vás.

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 05. 2017 18:08
Činnost STOBklubu je velice záslužná.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři