TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivusa45

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 7007
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

ivusa45

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Smutním

21. 04. 2017

Konečně usedám k počítači jen tak a hledám to ,co mě zajímá. Prostě jen tak! Dnes žádné domácí práce, žádné dohánění toho, co v práci nestíhám. Připadám si hrozně - unavená, tlustá a plná beznaděje. Pročítám si plno novinek tady na Stobu a strašně bych chtěla se znovu zapojit, ale tentokrát mám fakt strach. Vždyť v poslední době jen začínám, rozběhnu se a konec. V posledním cyklu skvělý začátek a 3kg dole během měsíce, radost, ale pak dcera začala o Vánocích marodit (zopakovala si to asi 4x vždy po týdenním chození do školy), V práci už na vás koukají přes prsty,když chybíte, tak naštěstí vypomohla babička. Konečně zdraví a odjeli jsme začátkem února na hory. Hned 1.den večer syn přes 39C a já o 2dny později také. Do toho se přidal hnusný kašel a začalo se mi špatně dýchat. Odvezli mě na pohotovost,zatekla mi průdušnice a hned Atb. No od té doby jsem prodělala další virózu, do toho zuby. Takže ještě dneska mám zateklou celou pusu od včerejšího zásahu zubařky. Hubnout? Fakt jsem nedávala a jak to u mě bývá stres=sladké. Je to vidět na váze..

Po internetu je spousta informací o hubnutí a zdravém jídelníčku, ale já jsem si nějak zvykla na Stob a všechny milé lidičky, kteří mě vždy tak nějak nakopli. Pokud jste dočetli až sem, asi si řeknete bláznivá ženská,neví, co chce. Bohužel (nebo bohudík?)  tu fungujete jako ta vrba, co do ní člověk našeptává, co ho trápí. Mně se při psaní srovnaly myšlenky. Přemýšlím u toho o všem možném. Co udělám ještě nevím, ale je mi alespoň o fous lépe.

Všechny vás moc zdravím a držím palce, ať se vám daří lépe než mně!

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 04. 2017 19:38
Moc všem děkuji za milé komentáře!!! Saša umí trefit hřebík na hlavičku. Sami to ale víte, někdy se to na nás navalí a...:-(
Hefaista: Máš úplnou pravdu, tak nějak jsem zavalená všemi povinnostmi a než abych si postěžovala, snažím se vše stihnout a na sebe nemám čas. Dokud jsem v pohodě a zdravá, jde to, ale teď se cítím hrozně vyšťavněná. K tomu teď pořád zamračeno bez sluníčka. Jen až bude svítit a budu moci na zahradu, dobiju baterky:-)
22. 04. 2017 18:51
Jsi tady správně, i kdyby po desáté, pořád tady někdo bude, kdo na tom je stejně, nebo podobně a určitě si tady můžeš otevřít duši.... jako já před 3 měsíci a tím, že už jsi napsala, tím si začala, tak jen pokračuj !!!!!
22. 04. 2017 16:52
Nesmutni a svěř se, ne nadarmo se říká " sdělená bolest poloviční bolest". A netlač na pilu, hubnutí přijde ruku v ruce s pohodou těla i ducha. Hlavně se uzdrav a pro začátek si nedávej nedosažitelné cíle, spíš si určuj něco pro radost.
22. 04. 2017 12:56
Ne nejsi bláznivá ženská, jen skvělá máma co se snaží. Jen se zeptám a neleží všechno jen na tobě? Dovedeš si říci o pomoc? Jsi naprosto skvělá, dokážeš to, až příjde ten správný čas. Držím ti palce.
22. 04. 2017 11:33
Nesmutni! Zkus si něco vytvořit pro zpříjemnění domova, hrej nějakou hru s dětmi, zazpívej si, přečti si nějakou pěknou knihu, zavři počítač... Běž se projít do přírody na vzduch.
22. 04. 2017 11:29
Moc Ti fandím,uvidíš,že se pomalu vše zlepší.Souhlasím se Sašou :-)))
22. 04. 2017 10:25
Moc se mi líbí, co píše Saša, je v tom hluboká pravda. Držím palce, ať je Ti zase brzy líp!
22. 04. 2017 09:49
Pomáhá se vypsat. Využívej toho. A když nebudeš chtít, aby to viděli druzí, zadej si to jako soukromý blog. Nebo si veď chvilku klidně deníček. To není jenom pro puberťačky v amerických filmech :-) Pomáhá to hodně dobře utřídit myšlenky, připomenout si, co se ten den povedlo, co je dobře, co funguje, co ti udělalo radost. Jsou stavy a chvíle, kdy je to zapotřebí. Tím, že to přeneseš na papír (nebo do soukromého blogu), se ti to i líp uloží v mozku jako informace o tom, co je dobře.
A nesnaž se hned naskočit naplno do hubnutí a být vzorná. Začni třeba tím, že budeš chodit každý den ven na procházku. Když se tělo takhle "sype", chce to čas a být na ně hodná. A když se sype psychika, platí to samé. Jedeš v takzvaném úsporném režimu, jako počítač. Dělej, co je nutné, a soustřeď se na to dobré. A pomaličku, postupně, se to bude nabalovat, a ty začneš dělat víc toho dobrého i pro sebe - ať už v kuchyni, nebo třeba v pohybu.
22. 04. 2017 09:21
A já držím palce tobě, ať se ty i rodinka uzdravíte. a teprve potom se zase pustíš do hubnutí. Já jsem tu po roce úspěchů také zažila neradostné období, vše jsem nabrala a ještě přidala...a od ledna se zase snažím, prostě to chtělo čas.
22. 04. 2017 08:23
Nejprve se srovnej zdravitně a až vycítíš, že nastal ten správný čas , tak se znovu do hubnutí pusť. Nyní by to bylo trápení a brzy by jsi měla pocit že je to k ničemu a to by asi na psichyku nebylo dobré.... Takže hlavu vzhůru a pak hurá na to :-)
22. 04. 2017 08:20
Dobře, že jsi napsala, člověk si srovná myšlenky. Teď jsi dole, tak to logicky musí zase jít nahoru. Vidíš sama že už to začíná-je ti o fous líp:-))
22. 04. 2017 07:59
Vydrž, určitě se to zase obrátí. S jarem naberete nové síly a bude lépe :-)))
22. 04. 2017 07:24
To dáš. Zase bude líp.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři