TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 06. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

pokojana

Původní Sebekoučink

100 %
0 kg 1.2 kg

Již zhubnuto: 2.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 6892
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

pokojana

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Sportovní náramek

23. 06. 2016

Dobrý podvečer,

koukám, že Mosem vybírá krokoměr, tak mě napadlo, že byste třeba poradili s výběrem sportovního či fitness náramku, nebo jak se to jmenuje. Mimochodem, krokoměr mám už asi čtyři roky Omron, ale často se to vybije, někdy naprosto nečekaně. A jednu dobu se mi pořád samovolně měnil čas.

Chtěla bych něco, co měří kroky, tep, pokud možno i sleduje trasu běhu nebo jiného pohybu. A kdyby to nemuselo k sobě mít telefon s Androidem, tím líp, protože žádný takový nemám a radši bych byla, kdyby to komunikovalo přímo s počítačem.

Díky za případné tipy.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 07. 2016 10:09
Já mám Garmin vivofit a jak píše mtronic, nemusím se o něj vůbec starat, jen ho občas sesynchronizovat. Mám ho od Vánoc a baterku jsem zatím neřešila. Na druhou stranu toho moc neumí. Sleduje kroky, vzdálenost v km a výdej a přizpůsobuje sám plán podle aktuálního pohybu. Mám ho jako hodinky. Odpoledne kouknu, jak mi to vychází a přizpůsobím. O tom hrudním pásu vím, ale ještě jsem ho nepořídila. Jo a sleduje spánek, to mě fakt baví. I poměr hlubokého a lehkého.
26. 06. 2016 18:26
Já mám náramek fitbit flex. Zatím 2 týdny, ale jsem spokojená. Tep mi neměří. Byli jsme s manželem na dovolené, celý den pohyb a baterka se mi za dva dny vybila. Tak nevím, má vydržet až 5 dnů. Zeťák mi tam dnes něco přenastavil a mělo by to být lepší. Ale mám to i k telefonu a Android. Tak asi ti moc nepomůžu. Stál 1500 Kč. Zeťák má měsíc sportovní hodinky, ty už jsou lepší, ale je to synchronizované také na mobil.
26. 06. 2016 12:00
Musíš zvážit, jestli to má být "jenom" fit náramek, nebo to má umět zaznamenat trasu bez telefonu, tj. má mít vlastní GPS přijímač. U nich je potřeba počítat v větší velikostí, váhou a málokdy jsou to reprezentativní hodinky (protože když krokoměr, tak to musím nosit pořád).
Jako náramek vřele doporučuji Garmin Vivofit, protože na rozdíl od konkurence se nemusí dobíjet. Umí zaznamenat aktivitu, tep dodá Ant+ hrudní pás. Měl jsem ho přes rok a pořád jede na původní baterku. Můžu i zapůjčit na vyzkoušení, jenom jeden roh displeje už to trochu nedává.
Já jsem teď přešel na Fenix3, protože se mi nechtěl tahat a zapínat telefon pro záznam trasy při každém pohybu, navíc tenhle kousek už nepotřebuje ani ten počítač (má WiFi pro upload aktivit). Na "závaží" na ruce si člověk po čase zvykne, jenom to dobíjení... obvykle vydrží týden, max. dva, když hodně lenoším. Ale existují i horší (na výdrž) kousky.
25. 06. 2016 12:33
Arabelo, díky, podívám se na to, škoda, že se neozval někdo, kdo už fitness náramek používá. U toho krokoměru - možná jsem měla smůlu na kus. Ale je to takový obyčejnější typ, vadí mi třeba, že nemá program na běh, ale dostala jsem jej jako dárek, takže darovanému koni...
24. 06. 2016 10:59
Ja uvažuji o Polaru Loop 2. Krokoměr mám Omron Walking pro a chválím ho kudy chodím. Pěkných pár let funguje na 100%, baterku měním tak po půl roce.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři