TOPlist


Jak si nahrát profilovou fotku?

Informace

  • Registrace: 27. 05. 2015

Prožij rok zdravě

Aktuální měsíc:
Měsíc ryb

Počet bodů v měsíci: 270
Celkový počet bodů: 4004

sebekoučink Sebekoučink

Cyklus 3 dny zdarma smazán automaticky dne 16.10.2017

Získané body

Jak sbírat body?

Počítadlo pohybu

Můj pohyb

Chůze:53.30 km
Kolo:68.80 km
Cvičení:14 h 50 min

Všichni uživatelé

Chůze:48978.59 km
Kolo:36526.57 km
Cvičení:2842 h 21 min

Přidat pohyb

STOBkolo

 

Aktuální stav: Vydržím!

Více o STOBkolu

sifaka

Jak psát blog?

Anketa O oblíbenosti

30. 07. 2017

Vážení přátelé,

mám pro vás návrh, zda byste si při tom všem soutěžení, sportování, cestování, vyvařování, fotografování, babičkování, dovolenkování a vůbec všemožné další práce a zábavy....zda byste si nenašli minutku času a pomohli mi sestavit žebříček oblíbenosti zeleniny.

Ovoce nevyhlašuju, tam by to bylo celkem snadné.Docela by mě zajímalo, kolik druhů zeleniny se do ankety dostane a zda se objeví nějaké netradiční, málo známé.

Anketa bude trvat po celou dobu měsíce zeleniny.Jestli mi napíšete do komentů níže-budu vepisovat přímo do blogu.

Podmínky:

-může být uveden jen jeden druh zasyrova a jeden druh po tepelné úpravě

-meloun je želbohu ze soutěže vyloučen, protože se cítí být"podobojí"

-brambory též, neb se tu berou jako příloha, ne jako zelenina.

-je povolena jedna změna v hlasování na syrovou a jedna po tepelné úpravě.

Pokud se budete chtít zúčastnit-díky předem za spolupráciyes

DRUH PŘED PO
AČOKČA * *
PAPRIKA **** *
CUKETA   *****
RAJČATA ******** *
HRÁŠEK ***  
FAZOLKY   **
KVĚTÁK   ********
BROKOLICE   ***
OKURKA ****  
ŘAPÍKATÝ CELER   *
PÓR   *
ŘÍMSKÝ SALÁT *  
CIBULE   *
KEDLUBNA **** *
PETRŽEL *  
LILEK   *

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

12. 10. 2017 22:11

Yogii

Dýňovou polévku, mobil zas blbne.

12. 10. 2017 22:09

Yogii

No, teď je podzim, třeba by to dopadlo jinak :-) . Nechci propagovat svůj recept, ale mám tam zapečenou zeleninu s nivou, a je tam dýně a je to strašně jednoduché a dobré. Taky daňovou polévku mám ráda. Dýni určitě zkus.

12. 10. 2017 20:53

sifaka

Yogii:...dýně byla úplně poslední, a v tabulce není zaznamenaná.Nasbírala tedy celé dva hlasy :-)
Já sama k dýni stále ještě sbírám odvahu :-)

11. 10. 2017 14:59

Yogii

Sifaka, pokud bys teď dělala anketu oblíbenosti, tak za mne by to nyní byla po tepelné úpravě dýně. Pečenou hokaido mohu na všechny způsoby.

30. 07. 2017 15:20

bystr

okurla, po úpravě dýně

30. 07. 2017 09:36

Masa55

Vedou klasické druhy , že ????

30. 07. 2017 00:56

sifaka

Dnes poslední možnost hlasování do ankety! :-)..já jsem si zapsala kedluben a broko.

18. 07. 2017 16:59

Yogii

Vypadá to, že rajčata a květák už asi nikdo neporazí, za nimi cuketa a paprika.

16. 07. 2017 21:56

filipova

před okurka, po cuketa

16. 07. 2017 21:55

sifaka

Když tak koukám na složení jídel-připadá mi, že recepty které pamatuju ze školních jídelen mají správný základ.Takže úmysl správné výživy byl dobrý, jen se to cestou pokazilo ve spolupráci s nekvalitními potravinami či šlendriánem nebo nezájmem personálu jídelen.Spousta z nás nemusela pajšl, dršťkovou polévku, špenát, růžičkovou kapustu a kyselý salát z červené řepy je noční můrou některých z nás dodnes:-)
Přitom jsou to vcelku chutná a zdravá jídla, když se správně připraví.
Já se seznámila s fazolkami v páře v Chorvatsku a od té doby je jídám, když je možnost.Sama k přípravě nemám odvahu.

15. 07. 2017 11:14

Yogii

Zajímavé je, že zelené fazolky jsem dříve taky neměla ráda, ale najednou mi nejen nevadí, ale i chutnají, jak na smetaně na kyselo, tak samotné upravené v páře.

14. 07. 2017 20:43

Evusja

Rajčata a květák. Ale s radostí bych napsala víc.

14. 07. 2017 19:12

sifaka

Koukám, že květák vrací úder :-)).....rajčatům :-)

14. 07. 2017 11:11

apolena

Už několik dní přemýšlím, kterou zeleninu bych zařadila na nejvyšší stupeň své oblíbenosti, když mám rada všechnu (tedy až na zelené fazolky).
Po zralém uvážení za studena hrášek, za tepla květák.

14. 07. 2017 10:21

anvav

Petržel za studena, Lilek za tepla :)

14. 07. 2017 07:41

Majka63

Za syrova kedlubna, za tepla květák.

13. 07. 2017 07:30

ajakr

Za syrova rajčata a tepelně květák :-)

11. 07. 2017 12:10

kahuna

Za studena kedlubna, tepelne brokolice

11. 07. 2017 10:23

Kamca007

Syrová paprika a květák na jakýkoli způsob.
Super nápad...takhle anketa...budu držet palce mým favoritům :)

09. 07. 2017 13:54

sifaka

Díky zatím za hlasování.
Je zajímavé, jak bezkonkurenčně vedou rajčata.

08. 07. 2017 14:10

ABULA

Moc těžké rozhodování, ale nejspíš asi syrová rajčata a tepelně upravená cuketa.

07. 07. 2017 22:43

Yogii

Je mi jasné, že vodnice ani tuřín nejsou moc nyní známé, i když dříve jistě byly tradiční zeleninou. Chtěla jsem na ně jen upozornit, vodnici mají běžně v Globusu, kupuji tam i ředkev. Takže do ankety jako častější zeleninu dávám za syrova rajčata, vařenou nechávám brokolici :-).

07. 07. 2017 20:24

Ozo.bk

salátová okurka syrová a květák po tepelné úpravě

07. 07. 2017 19:28

tmavovlaska

Kedlubna ! ( syrová ).

07. 07. 2017 14:52

bjelka

Syrová okurka, vařený květák na všechny způsoby

07. 07. 2017 14:23

hanajabu

Šťavnatá, křupavá paprika všech barevných odstínů jako syrová a asi cibule pro tepelnou úpravu. Běž ní by hodně jidel nemělo ten správný šmrnc!

07. 07. 2017 10:38

muriela

Těžký výběr, mám ráda téměř všechnu zeleninu ... Za syrova asi římský salát, po tepelné úpravě brokolice.

07. 07. 2017 10:12

sifaka

Bohužel přátelé, musí být jen jeden druh, protože bychom se s tím nedomluvili:-)) a to mi ještě bylo líto, tak jsem dala jeden před a jeden po:-)
Díky za hlasování.
Vodnice zatím není zapsaná, musím se s Yogii domluvit.
Netradiční zelenina zřejmě nemá šanci vyhrát ale určitě je dobře, když se o ní dozvíme.Taková ačokča....o ní jsem jen slyšela a viděla její rostlinku:-)Takže pište prosím tipy, které dle vás mají vyhrát, protože se rádi a často podílíte na jejich likvidaci konzumací:-))

07. 07. 2017 08:02

coumba

Za syrova hrášek a upravený květák

07. 07. 2017 07:43

madridacka

Paprika a tepelně upravený pór.

07. 07. 2017 07:33

ajanka

Rajčata a pak cuketa .

07. 07. 2017 06:21

pavdol

Syrová - okurka, tepelně upravený - řapíkatý celer.

06. 07. 2017 23:59

Yogii

Super nápad. Vůbec nevím co je ačokča. Škoda, že jen jeden před a jeden po. Aby bylo něco méně tradičního, tak za mne před za syrova vodnice v salátu, a po brokolice se sýrem nebo v placičkách. Jinak samozřejmě rajčata, pěstujeme je teď na balkoně.

06. 07. 2017 23:16

martashi

Rajčata a po tepelné úpravě květák.

06. 07. 2017 23:10

paniLiba

Rajčata, a tepelně upravené zelené fazolky.

06. 07. 2017 22:51

1a234

rajčata,rajčata

06. 07. 2017 21:54

Masa55

Na začátku měsíce to mám takto : za syrova čerstvě natrhaný zelený hrášek a tepelně vyhrává cuketa.

06. 07. 2017 21:33

Veve12

Jestli dobře chápu tak za syrova rajčata a tepelně upravená cuketa :-))) Skvělý nápad sestavit žebříček :-)

06. 07. 2017 19:52

gumicka

Já mám nejraději papriku na všechny způsoby.

06. 07. 2017 19:43

pejska

AČOKČA - dá se za syrova (jako malá chutná jako hrášek) i tepelně upravená.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2017 v Praze v Modřanech. Více info zde

Ankety

Jaký je Váš celkový index zdravého životního stylu? (Pozn. Test Můj index zdravého životního stylu můžete vyplnit v rámci projektu Prožij rok zdravě)

Hlasovat