TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 12. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

tkoskubova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 435
Celkem: 32086
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 1778.90 km
Kolo: 4868.20 km
Cvičení: 111 h 19 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

tkoskubova

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak se nálady mění

10. 10. 2017

Dnešní ranní probuzení nebylo zrovna nejpříjemnější,i když pohled z okna tomu nenasvědčoval.Modrá obloha,sluníčko,tak proč mě tak bolí hlava?A už vlastně třetí den.Aby ne...Sluníčko se schovalo a černé mraky nevěstily nic dobrého.Mám barometr v hlavě,a funguje.Dvy dny jsem nevytáhla kvůli mé hlavě paty z domu,a nebylo mi z toho zrovna nejlépe.Musíš to překonat,přece se nebudeš jen tak poflakovat doma.Ranní cvičerní mi trochu pomohlo,ale bez prášku se to neobešlo.a když jsem vyšla ven,bylo sice chladno,ale nepršelo.Vypravila jsem se jen něco zařídit do města,nakonec z toho byly 3 hodiny,ale o tom psát nechci.Chci se podělit o nádherné dojmy,nemohu je sice doložit fotografiemi,které mám ve svém telefonu,tak snad i slova přiblíží mé pocity.Nikdy jsem si nevšimla,že v jistém místě,kudy procházím velmi často,mne zastavil letmý pohled na keře,lemující chodník.Tolik barev pohromadě,nádhera,až se mi zastavil dech.Vrátila jsem se zpátky,zastavila se a najednou všechny ty špatné ranní pocity byly ty tam.A ani mi posléze nevadilo,že jsem ve městě nesehnala to,co jsem chtěla.Je to jernom věc,oproti pocitům,které vám nikdo nesebere.Třeba na Dni zdraváí se najde někdo,kdo mi poradí,jak vyzrát na fotogalerii.A pak tu nádheru uvidí i ostatní.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 10. 2017 16:27
petrsimral
Ahoj.Děkuji za komentář k fotogalerii,asi jsem neschopná,už to nebudu řešit.A k těm chybám.Stává se mi velmi často,že se překlepnu,dá se to opravit snadno.Klikneš na upravit a pak znovu uložit.Určitě je to snadnější,než ukládání fotek.Chyby i překlepy mi vadí zrovna tak jako Tobě,proto mám již s touto stránkou nejednu zkušenost.
10. 10. 2017 10:39
Je to tak, moc se honíme a často zapomínáme vnímat krásu okolo nás ...
10. 10. 2017 08:16
Taky si často říkám , kolik krásy v tom shonu vůbec nevidíme. Snažím se to předávat svým vnoučatům. Třeba jak jsou krásné mochomůrky a je škoda do nich kopat. Co dokáží vykouzli mráčky na obloze, nebo jak pěkně zpívají ptáčci u lesa. Jo a k technice: já už několik dní nemůžu doma otevřít Stob, všechny možné stránky otevřít jdou ale Stob nejde, taky nevím, co s tím.
10. 10. 2017 04:46
Nejde vůbec o problém mezi monitorem a židlí, nejde ani o překlepy. Jde o tu nádheru, která je teď kolem nás a kterou dnešní uspěchaní lidé mnohdy nevidí. A přitom stačí se jen na chviličku zastavit a rozhlédnout se na místech, které jsou po většinu roku naprosto všední a nezajímavá. Někdy přemýšlím, kdy jsou tahle místa krásnější, zda na jaře, když všechno začíná a nebo na podzim, kdy končí. Asi je to jedno, stačí jen trošku zpomalit a dívat se kolem sebe.
10. 10. 2017 01:21
Překlepy a pravopisné chyby vidím, ale nenašel jsem možnost jak to po odeslání kromě smazání a nového napsání příspěvku opravit.

PS: Kdyby to psací okno bylo větší, tak by těch omluv mohlo být méně : - )
10. 10. 2017 01:19
ad martashi a Yogii:

Ahoj. Ano. Největší problém je mezi židlí a klávesnicí : - )))

Ale nahrát fotku do fotogalerie nebyl sebemenší problém. Výrazný problém byl jí natočit tak, jak by si to člověk představoval. To jsem nedokázal to jsem zkoušel i natáčet fotku v nezávislém software. STOBklub si tvrdohlavě vedl svůj směr bez ohledu na chtěné nastavení mé hlavy : - )
10. 10. 2017 00:16
:-)) Největší problém je mezi počítačem a židlí .
09. 10. 2017 23:44
Fotogalerie je pro mne v pohodě, musí se chvilku počkat, než se zaktivní tlačítko procházet, ale nejdou mi tam pod fotky vkládat texty, tak to řeším pře komentáře nebo píšu do blogu, když je textu víc a mám pár různých fíglů, jak tam vkládat fotky. Když to nejde jedním způsobem, zkouším druhý a on je opravdu někdy rozdíl dávat fotku přes ctrlc a ctrl v nebo přes pravé tlačítko myši a kopírovat a vložit. Nevím proč, ale počítače si přece taky žijí svým životem :-). Tohle je ale spíš diskuze do skupiny technická podpora, kde se vždycky někdo najde s technickou pomocí či názorem...
09. 10. 2017 23:04
Milé dámy, neblázněte : - ) Fotogalerii na STOBklubu jsem zvládl i já, byť některé fotky nejsou správně natočené. Ale o tom to není : - )

Důležité je chtění vycházející ze sebe sama (doufám, že takto je to česky) : - )))


Prostě si umět říci: "To musím zvládnout sám, na to já sílu mám" (to není ze mě, to praví klasik KG) : - )
09. 10. 2017 21:20
Jo fotogalerie, ta mi taky nejde a dojmy a fotky si nosím v hlavě
09. 10. 2017 18:49
Tak už se těším, až tu techniku přepereš a uvidíme tu nádheru :-) Kdybychom se všichni dívali okolo sebe a viděli ty krásné věci bylo by nám lépe.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři