TOPlist
Sledujte nás:

Hubněte a pochutnejte si s Mladou frontou DNES

Zpět

Sběratelská edice Zdravá kuchařka pro velký úspěch pokračuje. Sbírejte od 6. ledna do 1. února zcela nové recepty na zdravá jídla a chutná jídla a zhubněte až 5 kilogramů

 

Nadváhou a obezitou v Česku trpí více než polovina lidí a pokud jsou ochotní začít hubnout, bývá to nejčastěji po Vánocích. MF DNES proto na celý leden připravila velký seriál o hubnutí včetně zdravé kuchařky, kterou si čtenáři mohou sami poskládat. V novinách budou každý den vycházet karty s recepty, dohromady to bude šedesát šest jídel. Podle receptů uvaříte rychlou večeři ve dnech, kdy se nemůžete příliš dlouho zdržovat v kuchyni, dostanete tipy na velké saláty, které zasytí jako hlavní jídlo a dobře chutnají, ale také na vegetariánské pokrmy. Získáte inspiraci na jídla z masa včetně ryb a podle karet si poskládáte rodiný oběd včetně polévky nebo dezertu.

 

 

Protože při hubnutí je důležité sledovat, kolik energie přijmete a kolik spálíte, u každého receptu přinášíme informaci o energetické hodnotě. Abyste věděli, jaké jídlo se hodí spíše jako oběd a které si můžete dát k večeři, sledujte lednový seriál o hubnutí v magazínu ONA DNES. Zde budou vycházet hubnoucí jídelníčky na celý týden, do kterých budou zahrnuta právě jídla z karet.

Důležitý je také pohyb, protože bez něho budete hubnout pomaleji. Chcete vědět, kolik energie spálíte při hodině zumby, bowlingu nebo když stojíte šedesát minut v kuchyni u sporáku? Také tuto informaci si přečtete na kartách v kolonce Pohyb pro dnešní den. Až budete mít karty pohromadě, získáte přehled o energetickém výdeji u šestašedesáti druhů pohybu.

Karty s recepty najdete v MF DNES každý den od 6. ledna po dobu čtyř týdnů. Můžete si je zakládat do šanonu, který máte od loňska, nebo si ho můžete koupit v prodejnách denního tisku nebo objednat prostřednictvím SMS. Doobjednat lze i karty, pokud vám nějaké utečou. Pokud chcete mít jistotu, že se tak nestane, objednejte si MF DNES na 4 týdny. Karty do začátku doručování vám budou poslány poštou. Více informací na www.mfdnes.cz/kucharka.

 

Zdravá kuchařka bude doplněna celou řadou redakčních materiálů v MF DNES a jejích magazínech.

V magazínu Ona Dnes dostanete jako dárek hned první den plakát s hubnoucím plánem a energetickými hodnotami jídel a nápojů. Kromě toho bude po celý leden vycházet seriál 100 rad pro zdravé hubnutí. Zjistíte, proč nehubnete, přestože jíte málo a proč nesmíte mít při dietě nikdy hlad. Dále zde budou vycházet hubnoucí jídelníčky na celý týden, do kterých budou zahrnuta právě jídla z karet.

Magazín DOMA DNES se připojí s pravidelným servisem v rubrice MENU. Dozvíte se řadu důležitých informací o vaření bez tuku, užitečných sportovních pomůckách i šikovných pomocnících do kuchyně.

 

I další magazíny i samotná MF DNES přinesou řadu článků o sportovních aktivitách, jídlu dnes a v minulosti, a také o tom jak hubnout chytře, efektivně, pohodově a levně.

Pro snadnou orientaci budou články, vázající se ke Zdravé kuchařce, označeny logem se stylizovanou postavičkou a heslem Buď fit.

Hodnocení (23 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 02. 2014 12:26
já si opsala jen ty, co mě zaujaly. Jelikož moji krásnou kuchařku nemůžu ničit takovými kartami :D
25. 01. 2014 09:22
Také kupuji,recepty se můžou hodit.
23. 01. 2014 14:41
B,t,s,jsou pro mě také důležitější jak kj.,jídlo je ale pěkné.
06. 01. 2014 19:39
Jdu taky do toho, v pondělí vždy kupuju MF Dnes kvůli magazínu Ona Dnes, takže i nevědíc mám. A od zítra již cíleně:)
06. 01. 2014 19:30
Tak jsem dnes taky začala sbírat..a líbí se mi to. Recepty normální a to je dobře, žádné suroviny, co bych nemohla sehnat:-)
06. 01. 2014 11:14
A jdeme sbírat :)
05. 01. 2014 21:34
Perfektní, že to i letos vydávají. Zdravých receptů není nikdy dost - pro nás sběratele a zkoušeče:-) Někdy i recept, který běžně děláme se dá přidáním jedné položky ozvláštnit... A recepty i informace se krásně rozšíří mezi běžnou populací...těším se:-)
05. 01. 2014 21:31
To je zajímavé. Budu si MF kupovat
04. 01. 2014 08:33
Pro mě je tohle novinka, určitě jsem moc ráda za inspiraci :-)
02. 01. 2014 22:08
sbírala jsem i první edici :-)
02. 01. 2014 19:46
ty obrázky nejsou úplně čitelné, ale nevidím tam nikde hodnoty B,T,S a ty mně přijdou skoro důležitější než kJ :-/ ale jinak super, snad i takový kuchařský analfabet jako já z karet něco vykoumá:)
02. 01. 2014 18:24
Budu zase kupovat :-) inspirace není nikdy dost :-)

Naši partneři