TOPlist
Sledujte nás:

Hubnutí naživo v kurzech

Zpět

STOB pomáhá hubnoucím již více než 25 let a lektoři STOBu jsou připraveni vám všechny zkušenosti předat a pomoci ve vašem úsilí. Kurzy snižování nadváhy zahajují již v září. Celý kurz je tematicky rozdělen na 12 lekcí, ve kterých získáte nejen teoretické poznatky, ale především se naučíte zdravý životní styl a vhodné stravování začlenit do vašeho života. Podrobnosti si můžete přečíst zde.

 

Díky kurzům můžete jedině získat, ztratíte pouze Vaše kilogramy a nevhodný životní styl

* Zvýšíte kvalitu Vašeho života díky zlepšení Vašich stravovacích a pohybových návyků

* Naleznete jídelníček a pohyb, který Vás bude bavit

* Posílíte Vaši motivaci, vůli a v neposlední řadě Vaše sebevědomí

* Získáte pomůcky na hubnutí, které Vám zůstanou i po kurzu

* Naučíte se jak pracovat s překážkami, které potkáte jak ve Vašem okolí, tak ve Vaší „hlavě“

* Seznámíte se s interaktivním programem, který pomohl klientům zhubnout již více než deset tisíc kilogramů a Vy jej můžete zdarma používat k rychlejšímu dosažení Vašeho cíle.

* Začleníte se do komunity STOBu, která každý den nabízí zajímavé a užitečné diskuse plné rad a tipů jak od hubnoucích, tak od odborníků

 

V letošním roce je pro Vás připraven i kurz pro uspěchané a kurz pro recidivisty s důrazem na posílení vůle a také kurz STOBaKO - kurz odvykání kouření s cílem nepřibrat.

 

STOBaKO - přestaňte kouři t a vrátíme vám 1 200,- Kč

Zkratka STOBaKo, která složena z písmen STOB tj. stop obezitě a KO tj. kouření, již napovídá, že se tento kurz nezaměřuje jen na problematiku hubnutí a na to, jak zacvičit se svými kily navíc, ale jeho hlavním cílem bude snaha o to přestat kouřit a zároveň uhlídat svoji hmotnost. Naučit se tak kompletně novému zdravějšímu životnímu stylu.

 

Finanční příspěvek magistrátu

Celý kurz včetně permanentky na cvičení stojí díky grantu Magistrátu hlavního města Prahy pouze 1200,- Kč. A navíc, pokud vydržíte nekouřit ještě čtvrt roku po kurzu, vrátíme vám celé kurzovné.

 

Obsah kurzu

Kurz bude obsahovat deset lekcí, které budou probíhat každé úterý vpodvečer. V první polovině kurzu se zaměříme na to, jaké vnější vlivy vás ovlivňují v tom, že máte na cigaretu chuť. Budeme se zabývat ale i tím, co je vašimi vnitřními hybateli, které vás „nutí“ kouřit, tj. proč vám kouření chutná a proč jej vyhledáváte. Naučíte se ovládat své tužby v chuti po cigaretě, a nahradit je jinými aktivitami, které by trvale mohly zastoupit místo po cigaretách ve vašich životech.

Ve druhé polovině kurzu se však zaměříme i na to, jak se zdravěji stravovat. A to proto, abyste zbytečně nenahrazovali cigarety jinými nešvary, například jídlem. Povíme si něco o tom, jak jíst jen takové množství jídla kolik skutečně potřebujete nebo co jíst za potraviny, aby byly pro váš organismus a pro vaši postavu příznivé. Co se týče zdravého životního stylu, tak v tomto ohledu je vhodné zařadit do vašich běžných denních programů i pohyb. I tomuto tématu se budeme věnovat ve druhé polovině kurzu, kde čeká nás i praktická lekce v terénu. Kurz je koncipován jako skupinová aktivita. Těžíme z dlouholetých zkušeností organizace STOB, kde vidíme velké výhody podpory a soudržnosti skupiny. V páté lekci, by již měli být účastníci kurzu dostatečně připraveni na to, aby mohli zahodit své krabičky s cigaretami, zapalovače a popelníky. Rádi bychom v této lekci hromadně rituálně „sekli s kouřením“. Samozřejmě není nic špatného na tom, když se jakýkoliv účastník kurzu rozhodne přestat kouřit v jinou dobu. Začátky v nekouření budou podporovány pomocí „parťáků“, které budete moci kontaktovat ve dnech, kdy kurz nebude probíhat, abyste na novou situaci nebyli sami.

Kde se kurz koná

Kurz se koná v ZŠ Sázavská od září vždy v úterý od 18 do 20 hodin a budeme se těšit na všechny tváře, se kterými se budeme na lekcích pravidelně setkávat. V ceně je i permanentka na 10 hodin cvičení STOBu - je možné chodit cvičit i v úterý od 17 do 18 hodin.

Přihlášky na www.stob.cz.

 

Hubneme pohybem

STOB nabízí v Praze desítky druhů pohybových aktivit pro začátečníky i pokročilé, pro mladší i starší věkovou kategorii, kde se berou v úvahu i různé problémy s pohybovým aparátem.

Informace a přihlášky na kurzy i cvičení na www.stob.cz.

 

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři