- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Moravské uzené | 74 |
Cibulka jarní | 47 |
Ricotta | 200 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 94 |
Rajčata | 504 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 2613 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1307 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.