- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 8 |
Cibulka jarní | 60 |
Zelí bílé hlávkové | 200 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
kukuričný škrob | 4 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, rasca, cukor
Energetická hodnota celkem: 866 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 433 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na oleji posmažíme zelenú cibuľku, pridáme postrúhanú bielu kapustu, osolíme, okoreníme pridáme mletú rascu a podlejeme vodou a dusíme do zmeknutia. 1 čajovú lyžičku kukuričnéko škrobu rozmiešame v mlieku a pridáme k kapuste a miešame do zahusnutia.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.