- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 45% | 30 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Žampiony | 150 |
Cibule | 40 |
Lunter Tofu natural | 90 |
Struhanka | 30 |
Česnek | 6 |
Brokolice | 200 |
Olej řepkový | 15 |
Dochucovadla:
soľ, čierné korenie, rasca, majoránka
Energetická hodnota celkem: 2809 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 936 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brokolicu obvaríme v osolenej vriacej vode do mäkká.Na oleji osmažíme cibuľu a pokrájané šampiňony, Brokolicu nechame vychladnuť, roztlačíme vidličkou, pridáme postrúhané udené tofu a ostatné ingrediencie, osolíme, okoreníme. Lyžicou vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a ukladáme na papierom vyložený plech a dáme upiecť do rozohriatej rúry. Pečieme pri 200°C cca 30 minút.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.