TOPlist
Sledujte nás:

Pusinky

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 100.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)70
Bílek (syrový)35

Energetická hodnota celkem: 1255 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 0, Cukry (g): 70, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ušleháme bílek s cukrem, postavíme do vodní lázně a šleháme do zahřátí na 38-40°C. Sáčkem tvoříme pusinky na pečící papír na plech a sušíme při 100°C do úplného usušení.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři