- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 70 |
Bílek (syrový) | 35 |
Energetická hodnota celkem: 1255 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 13 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ušleháme bílek s cukrem, postavíme do vodní lázně a šleháme do zahřátí na 38-40°C. Sáčkem tvoříme pusinky na pečící papír na plech a sušíme při 100°C do úplného usušení.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.