- Autor: vorogrinek
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Mrkev | 200 |
Rajský protlak | 30 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 150 |
Dochucovadla:
tymian, sul, pepr jarni cibulka zeleninovy vyvar
Energetická hodnota celkem: 2804 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 701 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.