TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Žampiony ve smetanové omáčce

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule70
Žampiony250
Olej řepkový50
Smetana na vaření 12%250

Dochucovadla:

Kmín, sůl, ocet

Energetická hodnota celkem: 3674 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 81, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 24, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 919 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Orestujeme cibulku a oloupané nakrájené žampiony, podle potřeby přidáme vodu a kmín. Přiklopíme a podusíme až žampiony změknou (20 min cca). Pak zalijeme smetanou a necháme projít varem. Přidáme lžičku octa. Hodí se jako hlavní jídlo s těstovinami, rýži, knedlíkům.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři