TOPlist


Tataráček z lososa

  • STOB recept
  • Autor: TerezaBenickova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Citronová šťáva10
Cibule šalotka80
Losos (syrový)500

Energetická hodnota celkem: 4452 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 17 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 2.8 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, kopr

Postup přípravy

Filety z lososa očistíme a nakrájíme na co nejdrobnější kostičky. Nasekáme kopr, případně se skvěle hodí i čerstvá pažitka, dvě středně velké šalotky na drobno a smícháme s lososem. Celou směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nechte pár minut odpočinout v lednici a podávejte s opečeným celozrnným toustem a plátky citronu. Při koupi lososa se přesvědčte, že je opravdu čerstvý a vhodný pro konzumaci v syrovém stavu.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (26 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 12. 2017 12:14

lenkacoufalikova

už jsem jedla, opravdu moc dobré

20. 10. 2017 08:40

dolevina

Zajímavé.

15. 10. 2017 20:23

bejbinka

zajímavý recept

15. 10. 2017 14:19

HannySunny

Vypadá to zajímavě, máte tipy, jak poznat, zda losos neobsahuje parazity? Mořské ryby jsou jich prý plné!

12. 10. 2017 22:31

paniLiba

Je to výborné, párkrát jsem to měla

10. 10. 2017 18:09

DanaR

Jen sehnat zaručeně čerstvého lososa a hurá do toho.

10. 10. 2017 16:33

tkoskubova

Moc dobře to vypadá,a jednoduše,Proč to nezkusit,když se může jíst syrové maso,tak snad ryba také.

10. 10. 2017 11:16

poradna

To jsem ještě nejedla.

10. 10. 2017 11:16

Hanuja

Nikdy jsem tento tataráček nedělala, ale chystám se na něj.

10. 10. 2017 11:16

Hanuja

Nikdy jsem tento tataráček nedělala, ale chystám se na něj.

10. 10. 2017 06:34

Pbyrtusova

Asi ho budu muset taky vyzkoušet.

10. 10. 2017 06:33

Pbyrtusova

Nejlepší tataráček z lososa dělá můj milý švagr. :-)

09. 10. 2017 21:36

ifucikova

Tataráček z lososa jsem ještě nejedla, pokud seženu lososa tak vyzkouším

09. 10. 2017 20:30

Ekoloni

pokud seženu zkusím

09. 10. 2017 19:12

dylen

syrovou rybu-nevím!

09. 10. 2017 17:45

Veve12

Ještě jsem tataráček nikdy neměla. Když se mi podaří sehnat čerstvou rybu tak to zkusím :-) Když už máme měsíc ryb :-)

09. 10. 2017 14:09

jesus

ještě jsem tataráček z lososa nikdy neměla, zkusím, ale chce to zdravou čerstvou rybu

09. 10. 2017 13:41

TerezaBenickova

Ajanka - Rozumím, taky jsem si říkala, jak se mi do toho bude chtít, ale opravdu to chutná spíš jako opravdu dobrá pomazánka :-) A kopr se dá určitě nahradit právě třeba pažitkou

09. 10. 2017 11:09

madridacka

To mi moc chutná.

09. 10. 2017 10:51

Slonik71

Tazaracek z lososa jsem ještě nejedla ale vyzkouším

09. 10. 2017 09:08

MaHelen

Je to moc dobré a vůbec mi nevadí, že je to syrová ryba.

09. 10. 2017 07:23

hajekrad

Již jsem ho zkoušel a je to perfektní.

09. 10. 2017 07:17

Yogii

To je dobrůtka, poprvé jsem z toho taky měla obavu, ale stojí to za to. Recept jsem zrovna včera ukládala do receptů.

09. 10. 2017 05:25

babicka Eva

Syrová ryba mě taky neláká.

09. 10. 2017 05:11

ajanka

Recept se mi líbí, ale nemám odvahu jíst sýrovou rybu a ani kopr zrovna nemusím.....

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma