TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Tataráček z lososa

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kopr

Energetická hodnota celkem: 4452 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 17, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Filety z lososa očistíme a nakrájíme na co nejdrobnější kostičky. Nasekáme kopr, případně se skvěle hodí i čerstvá pažitka, dvě středně velké šalotky na drobno a smícháme s lososem. Celou směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nechte pár minut odpočinout v lednici a podávejte s opečeným celozrnným toustem a plátky citronu. Při koupi lososa se přesvědčte, že je opravdu čerstvý a vhodný pro konzumaci v syrovém stavu.

Fotografie

Hodnocení (27 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 10. 2018 09:29
Jednou jsem zkoušela v restauraci-moc chutnal. Není to složité udělám doma
04. 12. 2017 12:14
už jsem jedla, opravdu moc dobré
20. 10. 2017 08:40
Zajímavé.
15. 10. 2017 20:23
zajímavý recept
15. 10. 2017 14:19
Vypadá to zajímavě, máte tipy, jak poznat, zda losos neobsahuje parazity? Mořské ryby jsou jich prý plné!
12. 10. 2017 22:31
Je to výborné, párkrát jsem to měla
10. 10. 2017 18:09
Jen sehnat zaručeně čerstvého lososa a hurá do toho.
10. 10. 2017 16:33
Moc dobře to vypadá,a jednoduše,Proč to nezkusit,když se může jíst syrové maso,tak snad ryba také.
10. 10. 2017 11:16
To jsem ještě nejedla.
10. 10. 2017 11:16
Nikdy jsem tento tataráček nedělala, ale chystám se na něj.
10. 10. 2017 11:16
Nikdy jsem tento tataráček nedělala, ale chystám se na něj.
10. 10. 2017 06:34
Asi ho budu muset taky vyzkoušet.
10. 10. 2017 06:33
Nejlepší tataráček z lososa dělá můj milý švagr. :-)
09. 10. 2017 21:36
Tataráček z lososa jsem ještě nejedla, pokud seženu lososa tak vyzkouším
09. 10. 2017 20:30
pokud seženu zkusím
09. 10. 2017 19:12
syrovou rybu-nevím!
09. 10. 2017 17:45
Ještě jsem tataráček nikdy neměla. Když se mi podaří sehnat čerstvou rybu tak to zkusím :-) Když už máme měsíc ryb :-)
09. 10. 2017 14:09
ještě jsem tataráček z lososa nikdy neměla, zkusím, ale chce to zdravou čerstvou rybu
09. 10. 2017 13:41
Ajanka - Rozumím, taky jsem si říkala, jak se mi do toho bude chtít, ale opravdu to chutná spíš jako opravdu dobrá pomazánka :-) A kopr se dá určitě nahradit právě třeba pažitkou
09. 10. 2017 11:09
To mi moc chutná.
09. 10. 2017 10:51
Tazaracek z lososa jsem ještě nejedla ale vyzkouším
09. 10. 2017 09:08
Je to moc dobré a vůbec mi nevadí, že je to syrová ryba.
09. 10. 2017 07:23
Již jsem ho zkoušel a je to perfektní.
09. 10. 2017 07:17
To je dobrůtka, poprvé jsem z toho taky měla obavu, ale stojí to za to. Recept jsem zrovna včera ukládala do receptů.
09. 10. 2017 05:25
Syrová ryba mě taky neláká.
09. 10. 2017 05:11
Recept se mi líbí, ale nemám odvahu jíst sýrovou rybu a ani kopr zrovna nemusím.....

Naši partneři