- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 250 |
Česnek | 25 |
Dýně průměr | 750 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,majoránka
Energetická hodnota celkem: 3958 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 792 kJ
Bílkoviny (g): 16.6, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 5, Cukry (g): 8.4, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Dýni hokaido omyjeme,vydlabeme měkkou část se semínky,nastrouháme najemno a rovněž tak nastrouháme sýr.Smícháme se solí,pepřem,majoránkou a prolisovaným česnekem.Předehřejeme pánvičku,vložíme fólii NO-STICK a hned můžeme pokrm péci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.