- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 40.00
Ingredience
Dochucovadla:
súl,pepř, pro masožravce lze nahradit olivu kouskem klobásy (musíme ji připočítat)
Energetická hodnota celkem: 6194 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 155 kJ
Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Suroviny zpracujeme na klasické kynuté těsto a necháme je půl hodiny odpočinout.Nakrájíme stejně velké kousky , které vyválíme do válečků. Napíchneme na špejli do spirály střídavě s olivami, zelenými i černými, necháme chvilku nakynout, potřeme vejcem a upečeme do růžova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.