- Autor: Drahosl
- Uživatelský recept
- Porce: 11.70
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Feferony třešňové sterilované | 6 |
Mrkev | 163 |
Petržel - kořen | 75 |
Cibule | 45 |
Slanina anglická | 27 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 149 |
Tofu uzené průměr | 210 |
Rajský protlak Dle Gusta coop | 71 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř,bobkový list,rozmarýn ,feferonka dle chuti,parmazán na posypání pokrmu Ntto: 1170 g
Energetická hodnota celkem: 4796 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 410 kJ
Bílkoviny (g): 6.9, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na drobně nakrájené anglické skanině orestujeme cibuli zeleninu nakrájenou na kostičky,přidáme rajský protlak,orestujeme,přidáme opláchnutou červenou čočku,podlijeme vodou,přidáme sůl,pepř,3 bobkové listy,rozmarýn a dusíme za občasného podlévání vodou pod pokličkou do měkka.Pak přidáme na kostičky nakrájené uzené tofu a chvíli povaříme.Směs má mít kašovitou konzistenci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.