TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, medvědí česnek,sušená hlíva ústřičná(mletá)

Energetická hodnota celkem: 3105 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 96, SAFA (g): 3, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 776 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvaříme rýži , přidáme uvařené kuřecí maso, sterilovanou kukuřici a hrášek bez nálevu, podušenou nakrájenou kapii a cibuli a dochutíme česnekem a kořením . Ve výsledku by rizoto mělo být pěkně sypké .

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři