TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kedlubnová polévka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Flora30
Voda1000
Brokolice100
Kedlubna200

Dochucovadla:

sůl,pepř,mletý kmín, libeček,pažitka, kopřiva, petržel.nať,medvědí česnek

Energetická hodnota celkem: 891 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 223 kJ

Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na hrubo nastrouhanou kedlubnu podusíme na lžičce Flory, zalijeme horkou vodou a dovaříme, zahustíme nastrouhaným košťálem z brokolice a rozvaříme, nakonec přidáme několik růžiček brokolice a dochutíme solí , kořením a bylinkami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři