- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl,pepř,mletý kmín, libeček,pažitka, kopřiva, petržel.nať,medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 891 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 223 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na hrubo nastrouhanou kedlubnu podusíme na lžičce Flory, zalijeme horkou vodou a dovaříme, zahustíme nastrouhaným košťálem z brokolice a rozvaříme, nakonec přidáme několik růžiček brokolice a dochutíme solí , kořením a bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.