- Autor: Doubalinka
- Uživatelský recept
- Porce: 26.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 140 |
Cukr průměr | 400 |
Oleje (všechny druhy) | 300 |
Ocet | 400 |
Mrkev | 250 |
Cibule | 170 |
Paprika žlutá | 300 |
Paprika červená | 300 |
Paprika zelená | 300 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Dochucovadla:
ocet, olej, sůl, cukr
Energetická hodnota celkem: 20965 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 306,
Sacharidy (g): 538,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 479,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 806 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 18.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Vše nakrájíme na nudličky, přidáme olej, ocet, sůl a cukr. Promícháme a necháme 24 hodin odstát v chladu. Zelenina pustí šťávu. Pak plníme do sklenic, zalejeme šťávou a sterilujeme při 80°C 20 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.