Boršť

  • Autor: lenka73
  • Porce: 6
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev300
Petržel - kořen300
Celer bulva300
Kedlubna300
Paprika zelená150
Červená řepa900
Česnek10
Cibule80
Masox (hotový výrobek)3
Olej olivový10
Rajský protlak140

Energetická hodnota celkem: 5449 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 239 SAFA (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 908 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 39.8 SAFA (g): 0.3


Dochucovadla:

sů, pepř, kmín, červená paprika

Postup přípravy

misku nakrájené mrkve, misku petržele, misku celeru osmažíme na olivovém oleji a resujeme cca 15 minut. osolíme, opepříme, přidáme kmín, nové koření, bobkový list a nakrájenou papriku. Chvíli mícháme a přidáme červenou papriku a přilijeme cca půl litru vody a dusíme do měkka. podom přidáme tři misky uvařené červené řepy a vaříme dál. mezitím si na pánvi osmažíme na oleji nakrájenou cibuli a nakrájený česnek a přidáme rajský protlak. nechte ho převařit. přidejte vodu a vlijte do polévky. na závěr můžete přidat petrželovou nať.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma


TOPlist