TOPlist
Sledujte nás:

Paštika z husy

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, muškátový květ mletý

Energetická hodnota celkem: 719 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěná a odblaněná játra jemně umeleme se žemlí rozmočenou v mléce připraveném ze sušeného mléka a vody. Přidáme prosátou mouku, koření, vejce, jemně strouhanou cibuli a vše vyšleháme. K vyšlehané játrové směsi přidáme jemně umleté, předem prosolené a proleželé vepřové maso, vypečené husí sádlo a šťávu a znovu vše dobře promícháme. Nakonec vmícháme na kostky nakrájené pečené husí maso. Promíchanou směsí plníme paštikové formy vymazané částí vypečeného husího sádla, uzavřeme je a paštiku táhneme v 80

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři