TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Škoricový slimáčikovia

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

škorica, zázvor, kardamón , 1 čl.sóda bicarbóna, 1čl. prášok do pečiva

Energetická hodnota celkem: 11685 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 91, Sacharidy (g): 398, SAFA (g): 73, Cukry (g): 79, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 390 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V jednej miske zmiešame tekuté suroviny tvaroh, olej , podmáslí a vanilku, v druhej preosiatu múku, prášok do pečiva, sódu bikarbónu, kokos. Zľahka rukou vypracujeme nadýchané cesto. Na pomúčenej doske vyváľame obdĺžnik a natrieme plnku. Zrolujeme a krájame na kolieska. Ukladáme tesne vedľa seba do malého plechu vymasteného kokosovým olejom. Kto chce môže red pečením trošku posypať vanilkou. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C. Na plnku si zohrejeme 3 lyžice kokosového oleja + 3 lyžice medu, 1 lyžičku zázvoru, 1 lyžičku škorice a 1 lyžičku kardamónu.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři