- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 200 |
Zeleninový vývar | 1000 |
Rajčata | 400 |
Sojové párky chilli Vegavital | 100 |
Paprika červená | 400 |
Cibule | 200 |
Česnek | 30 |
Olivovy olej Extra Virgin | 15 |
fazole červené | 50 |
Fazole bílé | 100 |
Víno bílé suché | 100 |
Dochucovadla:
2 polévkové lžíce nasekaného oregana, 1 lžička drceného červeného pepře, 2 lžičky čerstvě mletého černého pepře, 1 lžička sušeného šalvěje,
Energetická hodnota celkem: 6119 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 62,
Sůl (g): 21
Energetická hodnota na 1 porci: 1530 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 15.5, Sůl (g): 5.3
Postup přípravy
Fazole uvaříme, každé zvlášť dle obvyklého receptu dopředu. (Lze použít po plechovce od každým, ale hodně propláchněte) cibuli a česnek nakrájíme najemno Papriku a kapustu na proužky, rajčata na kostičky. Párky na kostičky Rozpálíme pánev, přidáme olej a po chvílí cibuli orestujeme, přidáme česnek a lehce orestujeme. Přidáme fazole, papriku, párky lehce, okořeníme a orestujeme, podlejeme vínem a ještě lehce okořeníme čerstvým oreganem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.