TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Chili

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 polévkové lžíce nasekaného oregana, 1 lžička drceného červeného pepře, 2 lžičky čerstvě mletého černého pepře, 1 lžička sušeného šalvěje,

Energetická hodnota celkem: 6119 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 179, SAFA (g): 7, Cukry (g): 69, Vláknina (g): 62, Sůl (g): 21

Energetická hodnota na 1 porci: 1530 kJ

Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 15.5, Sůl (g): 5.3

Postup přípravy

Fazole uvaříme, každé zvlášť dle obvyklého receptu dopředu. (Lze použít po plechovce od každým, ale hodně propláchněte) cibuli a česnek nakrájíme najemno Papriku a kapustu na proužky, rajčata na kostičky. Párky na kostičky Rozpálíme pánev, přidáme olej a po chvílí cibuli orestujeme, přidáme česnek a lehce orestujeme. Přidáme fazole, papriku, párky lehce, okořeníme a orestujeme, podlejeme vínem a ještě lehce okořeníme čerstvým oreganem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři