TOPlist
Sledujte nás:

Petržlénové pyré - príloha

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory rané130
Petržel - kořen200

Energetická hodnota celkem: 896 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 0, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaríme pokrájané zemiaky a petržlen, rozmixujeme a dochutíme soľou, prípadne korením.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři