- Autor: AndreaRetovska
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 500 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Hera | 180 |
Vejce celá průměr | 110 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 20 |
Jablka | 500 |
Máslo čerstvé | 40 |
Dochucovadla:
citrónová kůra, skořice
Energetická hodnota celkem: 18379 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 179,
Sacharidy (g): 623,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 254,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 735 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 24.9, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.