- Autor: ircza
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Petržel - kořen | 70 |
Brambory (syrové) | 750 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 4000 |
Česnek | 10 |
Houby čerstvé průměr | 150 |
Mrkev | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, majoránka, petžel, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 3848 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 201,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 385 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 20.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.