- Autor: andyandy1
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 33% | 160 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Houby čerstvé průměr | 654 |
Kuřecí prsa bez kůže | 226 |
Rýže Basmati (v suchém stavu) | 150 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 6410 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2137 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 48.7, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 13.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
orestujeme maso přidáme hřiby, po chvilce suchou basmati a podlejeme trochou vody, osolíme, když se voda vydusí a rýže je měkká přidám smetanu a chvilku provařím
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.