- Autor: jana.nekulova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 1000 |
Cibule | 160 |
Vepřová pečeně libová | 394 |
Brambory (syrové) | 350 |
Česnek | 15 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Mouka pšeničná bílá | 30 |
Energetická hodnota celkem: 6792 kJ
Bílkoviny (g): 133,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 173,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2264 kJ
Bílkoviny (g): 44.3, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 57.7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 18.7, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.