- Autor: Bohuna
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 20 |
Česnek | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 415 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 1961 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 981 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme červené fazole i s nálevem, přidáme trochu vody. Přivedeme k varu, dochutíme česnekem, majoránkou, ml. pepřem, solí. Dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.