TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kvasnicovo vajíčková polévka

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7025 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 203, SAFA (g): 13, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2342 kJ

Bílkoviny (g): 33.7, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 67.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Droždí rozpustíme na oleji, poté přidáme vajíčka, sůl, pepř.. Až to ztuhne, jako smažená vajíčka, odstavíme. Zeleninu v polévce uvaříme, včetně těstovin, dokořeníme pepřem, bobkovým listem, novým kořením. Těsně před dovažením polévky přidáme kvasnicovo-vajíčkovou směs. Dochutíme sladkou paprikou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři