- Autor: hanusovaiva
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 130 |
Česnek | 9 |
Vejce celá průměr | 330 |
Celer bulva | 120 |
Mrkev | 210 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 165 |
Olej olivový Lídl | 9 |
Pór | 90 |
Petržel - kořen | 75 |
Tofu natural | 90 |
Cibule | 120 |
Energetická hodnota celkem: 7025 kJ
Bílkoviny (g): 101,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2342 kJ
Bílkoviny (g): 33.7, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 67.7, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Droždí rozpustíme na oleji, poté přidáme vajíčka, sůl, pepř.. Až to ztuhne, jako smažená vajíčka, odstavíme. Zeleninu v polévce uvaříme, včetně těstovin, dokořeníme pepřem, bobkovým listem, novým kořením. Těsně před dovažením polévky přidáme kvasnicovo-vajíčkovou směs. Dochutíme sladkou paprikou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.