- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 80 |
Cibule | 90 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 800 |
Petržel - nať | 25 |
Avokádo | 60 |
Olej palmojádrový, kokosový | 2 |
Špenát krájený mražený | 450 |
Hrášek mražený | 150 |
Dochucovadla:
soľ, Horalka, muškátový oriešok, kukrkuma
Energetická hodnota celkem: 1897 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 379 kJ
Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 3.4, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cibuľku a pór orestujeme, pridáme mrazený špenát, zalejeme pol litrom vody, pridáme bujón a povaríme. Rozmixujeme, pridáme hrášok, povaríme ked je hrášok mäkký pridáme polovicu zrelého avokáda a rozmixujeme. Dochutíme kurkumov, Horalkou - korenie bez soli, bylinkovou soľou a muškátovým orieškom.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.