- Autor: JitkaSol
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 165 |
solamyl | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 300 |
Smetana ke šlehání 31% | 300 |
Granko (v suchém stavu) | 15 |
Broskve kompotované | 150 |
Energetická hodnota celkem: 11230 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 277,
SAFA (g): 81,
Cukry (g): 222,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 13.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.