- Autor: cibuk
- Doba přípravy (min.): 100
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa s kůží | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mouka pšeničná polohrubá | 50 |
Energetická hodnota celkem: 5576 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 929 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 13.7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.