- Autor: libusesp
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Hovězí maso přední průměr | 300 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Petržel - nať | 20 |
Cibule | 50 |
Štíhlé nudle | 100 |
Dochucovadla:
sůl, vegeta,
Energetická hodnota celkem: 3693 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Hovězí maso přední vložíme do mírně osolené vody. Když sebereme s povrchu pěnu, vložíme očištěnou mrkev, celer, petržel a cibuli a vaříme do měkka. Potom scedíme, vývar můžeme dochutit vegetou bez glutamátu, případně na drobno nakrájenou petrželkou. Přidáme mimo uvařené polévkové nudle.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.