TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka hovězí vývar s nudlemi

Zpět
  • Autor: libusesp
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, vegeta,

Energetická hodnota celkem: 3693 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 23, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Hovězí maso přední vložíme do mírně osolené vody. Když sebereme s povrchu pěnu, vložíme očištěnou mrkev, celer, petržel a cibuli a vaříme do měkka. Potom scedíme, vývar můžeme dochutit vegetou bez glutamátu, případně na drobno nakrájenou petrželkou. Přidáme mimo uvařené polévkové nudle.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři