- Autor: haniczka6
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Tofu, příchuť bazalka | 180 |
Dochucovadla:
černá sůl - chutná po vejcích, výborná na trávení kayenský pepř - podporuje trávení kmín lahůdkové droždí kurkuma
Energetická hodnota celkem: 1222 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 611 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Cibuli si nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji dozlatova. Mezitím tofu rozmačkáme vidličkou a připravíme si koření - 3 lžíce lahůdkového droždí, půl lžičky drceného kmínu, půl lžičky kurkumy, půl lžičky černé soli, pepř (já použila kayenský). Poté, co cibule chytne barvičku, přidáme rozdrobené tofu a koření. Ještě chvíli restujeme a podáváme se zeleninkou a pečivem :)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.