- Autor: Novakoval
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bílé fazole v rajčatove omáčce | 415 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 255 |
Fazole bílé předvařené Vitana (uvařené) | 274 |
Slanina anglická | 20 |
Kečup | 30 |
Energetická hodnota celkem: 5323 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 214,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 887 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 35.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.