TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špenátová omeleta do trouby

Zpět
  • Autor: mortyssa
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, provensálské koření může být i jiné koření - dle preferencí.

Energetická hodnota celkem: 2292 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 14, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1146 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Pello špenát necháme rozmrazit. V cedníku necháme vykapat a přendáme do mísy. Přidáme žloutky sůl a koření a promícháme. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Na plech dáme pečící podložku(papír) a hmotu na ni rozprostřeme. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C. Nakonec můžeme posypat strouhaným sýrem. Srolujeme a podáváme.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři