- Autor: kursovam
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika zelená | 200 |
Šunka vepřová průměr | 80 |
Eidam 30% | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
koření vegeta, piri-piri, na pizzu - dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1260 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Papriky umyjeme a nařízneme podélně tak, aby se daly plnit. Naplníme šunkou a sýrem obaleným v koření. Dno remosky potřeme olejem, vložíme papriky a pečeme. Podáváme nejlépe s celozrnnou bulkou. Dle původního receptu se ještě přelévaly smetanou a s ní se pekly.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.