TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové maso v rajčatové omáčce

Zpět
  • Autor: MarieVaic
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta100
Olej olivový5
Rajčata 150
Česnek5

Dochucovadla:

sůl, pepř, citronová šťáva, cukr

Energetická hodnota celkem: 924 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

rajčata spaříme, oloupeme a rozmixujeme spolu se stroužkem česneku. Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme ze všech stran na oleji. Zalijeme připravenou rajčatovou omáčkou, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme přidat trochu vody. Nakonec pokrm dochutíme troškou citronové šťávy a cukru.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři