- Autor: tomai
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 10 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Sůl | 1 |
Sójová omáčka | 3 |
Chilli omáčka sladká | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Mrkev | 100 |
Houby sušené průměr | 20 |
Cibule | 60 |
Pór | 120 |
Zelí pekingské | 120 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Zázvor | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2403 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zeleninu (může být i jiná, než je v receptu) nakrájenou na nudličky lehce osmahneme na sádle (oleji), přidáme sójovou a chilli omáčku. Podusíme, zalijeme vývarem či vodou a povaříme. Na závěr vmícháme dvě vejce a zahustíme lehce bramborovým škrobem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.