TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto z pšena, červenej šošovice a brokolice

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, rasca, chilli, čierné korenie

Energetická hodnota celkem: 3946 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 143, SAFA (g): 3, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1315 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 47.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

100g pšena opláchneme vriacou vodou a uvaríme. Na 1PL oleja udusíme cibuľu ,cesnak, na rezance pokrájanú mrkvu a zázvor , osolíme, okoreníme, pridáme rascu a majoránku potom pridáme červenú šošovicu, premiešame, podlejeme vriacou vodou a uvaríme do zmäknutia. Brokolicu obvaríme v osolenej vriacej vode cca 5-10 minút.Vyberieme ju , ochladíme v studenej vodu (aby si uchovala peknú zelenú farbu. Primiešame uvarené pšeno abrokolicu pokrájanú na malé ružičky.Naservírované jedlo posypeme postrúhaným údeným tofu.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři