TOPlist
Sledujte nás:

Dýňová polévka

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1253 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 4, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dýni uvaříme do měkka s kostkou zeleninovou bujonu. Po částečném vychladnutí ji rozmixujeme do hladka. V hrnci si na oleji necháme rozvnonět kari pastu ( stačí chvilka, aby se nám nepřipálila), přidáme dýňové pyré, jidášovo ucha a společně povaříme cca 15 minut. (pokud je pyré husté můžeme přidat trochu vody) Na závěr přimícháme smetanu. Hotovou ji můžeme ozdobit čerstvým koriandrem, dýňovými semínky...

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři