- Autor: Adari
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 250 |
Cibule šalotka | 100 |
Pór | 80 |
Celer bulva | 100 |
Brambory (syrové) | 100 |
Hrášek mražený | 50 |
Kuřecí stehno bez kůže | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3536 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 884 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.