- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčatová štáva | 300 |
Hlíva ústřičná | 100 |
Rajčata | 290 |
Paprika žlutá | 105 |
Paprika červená | 175 |
Zázvor | 50 |
Cibule šalotka | 140 |
Olej slunečnicový | 30 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 485 |
Dochucovadla:
soľ, rasca, chilli korenie
Energetická hodnota celkem: 5103 kJ
Bílkoviny (g): 55,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 174,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Fazuľu namočíme na celú noc. Vodu vymeníme, pridáme bobkový list a varíme asi 1 hodinu. Na oleji spenime nakrájanu červenú cibuľu, a postupne pridávame a dusíme pokrájaný zázvor, hlivu, farebnú papriku, posolíme, pridáme rascu, chilli korenie, paradajky a nakoniec zamiešame uvarenú bielu fazuľu a paradajkový pretlak. Hotovú fazuľu som naplnila do vysterilizovaných pohárov. celkova váha 1500g 100g= 340,2kJ; B=3,7g; T=2,3g; S=11,6g; C=3,2g; Vl=3,5g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.