- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brokolice mražená | 259 |
Párky debrecínské | 210 |
Cibule | 176 |
Olej olivový | 5 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 25 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Ricotta | 200 |
Vejce celá průměr | 156 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6276 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 107,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1569 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Brokolici omyjeme, nakrájíme na růžičky a dáme vařit do měkka. Poté rozšťoucháme. Maso a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Maso opepříme a osolíme. Na olivém oleji orestujeme cibuli a přidáme maso. Děláme ho tak dlouho, dokud není měkké. Všechny suroviny promícháme dohromady a dáme do papírem vyložené dortové formy. Pečeme při 220 stupních asi 30 min. Pár minut před koncem posypeme sýrem a zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.